Брехня дівчат (2023)

Мелодрама Брехня дівчат (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
50 серій
Премєра:
20 травня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Брехня дівчат (2023)»:

Історія про брехню, яка слідує за двома близькими подругами на робочому місці, де вони стикаються зі своїм минулим і відчиняють двері для нового кохання.

Шу Фей і Лінь Фей близькі, як сестри. Під час навчання в коледжі їхній старшокласник Ци Ран зацікавився Лінь Фей, але вона не мала до нього взаємних почуттів.

Шу Фей, закохана в Ци Рана, завжди дбала про її благополуччя. Оскільки вона не хотіла, щоб він сумував, вона використовує ім'я своєї подруги Лінь Фей, щоб листуватися з Ці Раном.

Після закінчення навчання Шу Фей і Лінь Фей знаходять роботу в одній і тій самій телевізійній торговельній мережі. Шу Фей не в ладах з директором Лань Тіаном (Чон Іль У), якого вона помилково прийняла за збоченця. Вона також виявляє, що Ци Ран - їхній бос, що ставить її в незручне становище, коли вона стає свідком того, як Ци Ран приділяє всю свою увагу знову своєму першому коханню Лінь Фей.

Натомість Шу Фей вирішує зосередитися на роботі і з часом зближується з Лань Тіаном. Лінь Фей також присвятила себе роботі, і вона зробить усе, щоб домогтися успіху, особливо після того, як дізнається, що може використати брехню, яку придумала Шу Фей, у своїх інтересах.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Брехня дівчат (2023)