Ти моє бажання (2023)

Мелодрама Ти моє бажання (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
12 серпня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Ти моє бажання (2023)»:

Романтична історія зарозумілого шкільного хулігана та дівчини, яка здається м'якою, але насправді має стрижень.

Після розлучення батьків Лінь Юй Цзин переїхала в нове місто зі своїм батьком, де вона стала сусідкою по парті з сумнозвісним "запальним" Шень Цзюанем у новій школі.

Лінь Юй Цзин була дуже стурбована з приводу того, як вона впишеться в нову сім'ю батька після повторного шлюбу, але її мачуха і зведений брат Фу Мін Сю прийняли її дуже тепло. Вона також думала, що буде важко влитися в новий колектив у школі, але переживання були марними. Також її поява принесла зміни не тільки для неї, а й для однокласника Шень Цзюаню, її нового сусіда по парті, якого залишили на рік

Якраз у той момент, коли її життя поверталося в потрібне русло, мати Лінь Юй Цзин силоміць забирає її назад у рідне місто. Рік потому вона зустрічає знову з Шень Цзюаня в університеті. Вона дізнається, що його сім'я пережила важкі часи, а він досі не оговтався від травми. Завдяки Лінь Юй Цзин та їхнім однокласникам Шень Цзюань повільно знаходить сили рухатися вперед.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ти моє бажання (2023)