Сусідка (2021)

Мелодрама Сусідка (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
1 червня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

«Сусідка (2021)»:

Молода дівчина на ім'я Анастасія проживає в провінційному місті зі своєю мамою. Після закінчення університету її запрошують на роботу дизайнером в столицю, на що вона не роздумуючи погоджується. По приїзду в місто Настя розуміє, що їй належить знайти житло на найближчий час, тут їй підвертається удача і вона зустрічає дівчину на свій вік на ім'я Аліса. Аліса пропонує Анастасії побути її сусідкою і разом знімати квартиру. Анастасія погоджується і не може повірити своєму щастю, що в перший же день знайшла собі житло і подруга. Але, на жаль, ввечері головна героїня дізнається сумну новину. Виявляється, що у мами Насті тромбоз і їй терміново потрібна дорога операція.

Аліса дізнається про проблеми Насті і відразу ж пропонує їй свою допомогу. Натомість Аліса просить про досить дивною допомоги, спочатку Настя відмовляється, але потоп все ж погоджується, підозрюючи щось недобре. Аліса просить Настю приїхати на похорон своєї мами під ім'ям Аліси, адже вона не зможе перенести такого стресу, мама Аліси здала її в інтернат ще в далекому дитинстві, де дівчинці довелося прожити важке життя. Аліса просить Настю взяти деякі речі з дому її мами, на пам'ять і повідомляє, що там буде чекати Настю її зведений брат. По приїзду Насті з'ясовується, що батьків Аліси вбили навмисно. Але хто ж насправді це зробив і навіщо? Це і належить з'ясувати головній героїні.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Сусідка (2021)