Утриманки всі серії

Мелодрама Утриманки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
7 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, драма
Тривалість:
49 мин.

Серіал триллер, драма «Утриманки »:

Молода художниця по імені Даша, втомилася жити в провінційному містечку, де немає жодного шансу реалізувати свій талант і влаштувати свою долю. Вона відправляється в Москву, щоб здійснити свою заповітну мрію - стати відомим на весь світ живописцем. Але, суворі будні мегаполісу, виявилися далеко від її наївних уявлень. Після випадкового знайомства зі світською свахою Алісою, героїня фільму «Утриманки» дізнається, щоб вижити в бурхливому пристрастями місті і домогтися успіху, не обов'язково мати талант, потрібно всього лише бути красивою і неглупой.

Аліса вже багато років підбирає молоденьких дівчат для заможних чоловіків, які оплачують розкішне життя своїм коханкам. Вона пропонує Даші скористатися своєю зовнішністю і познайомитися із забезпеченим чоловіком. Не замислюючись про наслідки, дівчина переступає через свої принципи і стає утриманкою ...

Серіал Утриманки 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Утриманки » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Утриманки 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Утриманки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Утриманки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Утриманки (2019)