Утриманки 2 всі серії

Мелодрама Утриманки 2  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
30 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Утриманки 2 »:

У другому сезоні мелодрами Утриманки розповідається про життя головної героїні, яка вирушила до Москви, щоб забезпечити гарне майбутнє, адже у великому місті більше можливостей, щоб проявити себе. Мрія Даші-відкрити галерею, яка дозволить стати успішною леді. І жінка розуміла, що реалізувати задумане буде непросто, адже талановитих людей в місті чимало. Але головна героїня вирішила хоча б спробувати.

Нової знайомої Даші стає Аліса, яка вважалася професійної звідницею. Жінці вдавалося зводити провінційних дівчат з багатіями, які були в захваті від половинки. Власними методами героїні вдалося звести подругу Марину з заможним чоловіком. І вбивство в одному з дорогих ресторанів змусило задуматися над трагічною подією. Знайомі не знали, чому це сталося. Олена-слідчий, яка шукає вбивцю Аліси. І які ж події будуть відбуватися в подальшому житті головних героїв?

Серіал Утриманки 2 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Утриманки 2 » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Утриманки 2 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Утриманки 2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Утриманки 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Утриманки 2 (2020)