Вірність всі серії

Мелодрама Вірність  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 февраля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вірність »:

«Вірність» - новий мелодраматичний серіал російського виробництва. Головна героїня серіалу – Ася – звичайна молода дівчина з села. Коли вона була маленькою, вона дуже любила роздивлятися різні глянцеві журнали, милуватися красивими жінками на сторінках цих журналів. З дитинства дівчину тягло до краси і моди. Свої перші експерименти вона робила на своїх ляльок. Мама дівчинки лише зітхала з сумом, коли бачила, що залишилося від її косметики.

Дівчинка з кожним роком дорослішала, а її майстерність зростала. Ось вже однокласниці бігали до неї за макіяжем для якогось заходу, будь то звичайне побачення або дискотека. Коли вона закінчила школу, вона вирушила до Москви, щоб далі розвиватися і стати професійним візажистом. Головній героїні дуже пощастило, адже її помітили. Її талант, почуття стилю і індивідуальний підхід були оцінені. Дівчина пройшла спеціалізовані курси і влаштувалася в один дуже елітний салон. Ася з легкістю знаходила підхід навіть до самим непростим клієнтам, і саме це допомогла головної героїні в кар'єрному зростанні.

Вона була розумною і чарівною, що дозволяло їй порозумітися з будь клієнткою. Вона прекрасно розуміла зовнішність жінки, вміла підкреслити достоїнства клієнтки і вміло приховувала її недоліки. Вона не тільки мала великий успіх в салоні, але й брала участь у різних престижних конкурсах – це все додало імені дівчини велику популярність. Незабаром вона стала успішною, фінансово незалежною, діловою жінкою. Ася змогла обзавестися гарною, стильно облаштованій квартирою. Вона розуміла, що наступний крок у її житті – це відкриття власного салону. Вона володіла діловою хваткою, відмінно знала даний бізнес, до того ж її послуги були затребувані на ринку, тому що у неї були всі передумови для успіху її салону.

Так воно і сталося – її салон був дуже популярним у місті, відвідувачі шикувалися в черги. Успіх у роботі далеко відкинув особисте життя головної героїні. У неї навіть не було часу замислитися над своєю самотністю. Одного разу вона вирішила взяти нетривала відпустка, щоб з'їздити додому і провідати своїх родичів. Природно, її поява в селі справило справжній фурор. Вона була дуже товариською і відкритою, вона з легкістю домоглася симпатії серед місцевої чоловічої половини. Одночасно з симпатією чоловіків, вона заробила неприязнь з боку жінок. Рідні були дуже раді приїзду Асі. Вони влаштували свято, на яку запросили і нещодавно переїхав по сусідству чоловіка. Захар виявився протилежністю Асі – він був мовчазний і задумливий. Але саме він зміг перевернути світогляд головної героїні і змінити її життя...

Серіал Вірність 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вірність » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вірність 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вірність всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вірність онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вірність (2017)