Про любоff

Мелодрама Про любоff  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 сентября 2010 30 сентября 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
103 мин.

Фільм мелодрама «Про любоff »:

Молода дівчина на ім'я Даша, приїхала в Москву з далекої провінції, щоб влаштувати своє особисте життя, і здійснити заповітну мрію. Але, суворий мегаполіс не райдужно зустрічає наївну дівчину. Замість красивого життя, героїня фільму «Про любоff» поселяється в недорогий орендованій квартирі і влаштовується на роботу викладачем техніки мовлення.

Її копійчаної зарплати ледве вистачає, щоб зводити кінці з кінцями, їй доводиться економити і відмовляти собі буквально у всьому. Але одного разу, до Одарки звертається чоловік Влад і просить дати їй кілька уроків. Незабаром між учителем і учнем виникає бурхливий роман. Але, романтичний період виявляється тривалим. Про коханців дізнається дружина бізнесмена...

Дивитися фільм «Про любоff » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Про любоff онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Про любоff дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Про любоff онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Про любоff (2010)