Тонкі матерії (2019) всі серії

Мелодрама Тонкі матерії (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
7 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Тонкі матерії (2019)»:

1962 рік. Обдарована дівчина Тетяна приїжджає з далекої провінції в величезний мегаполіс, щоб вступити до столичного текстильний ВНЗ. Але героїня не змогла здійснити свою мрію. Виною стає зовсім не відсутність таланту, а минуле її батька. Зневірена Таня з волі випадку потрапляє в закриту, так звану «Соту Секцію», елітного універмагу, яка обслуговувала верхівку вишуканого товариства. Для старанною красуні це виявилося шансом здійснити заповітну мрію. Вона завжди хотіла підкорити світову столицю моди і стати визнаним модельєром, побувавши В Парижі.

Але на шляху до райдужному майбутньому стає Володя, простий хлопчина. Молоді люди полюбили один одного, але у названого нареченого виявляється вже є наречена. Таня навіть не уявляє в якому капкані виявилася, де один необережний крок може позбавити її всього, чого вона вже встигла досягти. Невже і цього разу доля зіграє з нею злий жарт і не дасть шансу довести на що вона здатна. А адже Танюша дійсно заслуговує кар'єрного росту та особистого щастя, але в житті як завжди все неоднозначно.

Серіал Тонкі матерії (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Тонкі матерії (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Тонкі матерії (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тонкі матерії (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тонкі матерії (2019)