Готель для Попелюшки (2012)

Фільм мелодрама «Готель для Попелюшки (2012)»:

Дія мелодраматичного фільму відбувається на території російської віддаленій провінції, де і живе головна героїня. Незважаючи на досить юний вік, доля вже встигла випробувати її, підкидаючи різного роду труднощі й підступні інтриги. Дівча дуже рано залишилася без батька, а пізніше втратила і батька. Нікого з близьких родичів не виявилося поруч, довелося співіснувати під одним дахом з вічно невдоволеної мачухою та її донечкою, зведеною сестрою. Але Надія на відміну від останніх була дуже чиста і добра, а ще відповідальною і жалісливою. Вона дуже любила батька і прагнула здійснити його мрію, до якої він прагнув. І ось одного разу...

В елітний готель, де дівчина працювала покоївкою, приїжджає успішний бізнесмен. Хіба буде заможний підприємець звертати увагу на скромну працівницю з обслуговуючого персоналу? Напевно, якщо вірити в диво і додати трохи райдужної фантазії, то цілком можна припустити, що таке можливо. У Наді з'являється той єдиний шанс роздобути омріяного принца, але для цього доведеться поборотися за своє щастя, а головне потрапити на майбутню веселу вечірку до самого мера.

Дивитися фільм «Готель для Попелюшки (2012)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Готель для Попелюшки (2012) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Готель для Попелюшки (2012) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Готель для Попелюшки (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Готель для Попелюшки (2012)