Дванадцять чудес (2017) всі серії

Мелодрама Дванадцять чудес (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
13 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Дванадцять чудес (2017)»:

У чарівної вчительки математики Наташі, зовсім непросте життя, де приходиться вирішувати безліч проблем і долати складні випробування, які невтомно підкидає їй доля. Але незважаючи на всі пережиті труднощі, героїня все одно продовжує чекати і вірити в диво. І воно відбувається у її сіре і смутне існування. Вона знайомиться в поїзді з харизматичним Максимом. Заможний підприємець запрошує її стати репетитором його дочки Аліси, а матері Наталії пропонує місце домробітниці з відмінною оплатою.

Ось тільки відносини примхливої маленької принцеси і Наташі по початку не складалися. У дівчинки своєрідний і гордовитий характер. Зараз її менше всього хвилює навчання, а більше турбує поява в їх будинку красуні Ірини, яка стала її мачухою. Одного разу Наталчина мама розповідає Алісі, про старовинне повір'я, згідно з яким, якщо зробити 12 добрих справ, то станеться диво і виповниться найзаповітніше бажання. Маленька бешкетниця, вже точно знає, чого бажає, що Іра зникла з їх з татом життя. Вона рішуче налаштована пограти в гру з бажанням. Чи вийде у неї створити за короткий термін так багато хороших вчинків, щоб її мрія збулася?

Серіал Дванадцять чудес (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Дванадцять чудес (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дванадцять чудес (2017) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дванадцять чудес (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дванадцять чудес (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дванадцять чудес (2017)