Хлопчик мій (2019) всі серії

Мелодрама Хлопчик мій (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 квітня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Хлопчик мій (2019)»:

Ася щаслива в шлюбі з Геннадієм. У них повне взаєморозуміння, але головне в їх житті це підростаючий чудовий малюк. Антошке вже п'ять. Він радує батьків маленькими досягненнями. Такий кмітливий і забавний. Мама нічого для нього не шкодує. Сім'я живе в розкішному і затишному особняку. Сусіди часом відкрито заздрять їх благополуччю. Одного разу ідилія зникає. У будинку відбувається пожежа. Всередині знаходилася економка і хлопчик. Врятувати їх не вдалося. Ася не вірить в те, що сталося. Невже таке можливо.

Її розум помутнів. Думки про самогубство відвідують все частіше. Дружину важко дивитися на її страждання, але допомогти не можна. Збожеволіла від горя, жінка влаштовує скандали на порожньому місці. Вона роздратована, спустошена і не бажає миритися зі трапилося. Терпіти стало нестерпно. Гена подав на розлучення, не маючи наміру більше стає учасником божевільних істерик. Минув рік. Головна героїня змогла трохи змиритися, вже менше думаючи про самогубство. Правда біль все та ж, але з'явилося бажання жити далі. Вона навіть познайомилася з приємним чоловіком. Виявилося, що він пожежний. Микола розповідає, на місці трагедії в її житлі виявлені останки Аліси. Тіло хлопчика не знайшли. Невже він живий?

Серіал Хлопчик мій (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Хлопчик мій (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Хлопчик мій (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хлопчик мій (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хлопчик мій (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хлопчик мій (2019)