Ти тільки будь зі мною поруч (2019) всі серії

Мелодрама Ти тільки будь зі мною поруч (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 апреля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ти тільки будь зі мною поруч (2019)»:

Добра і порядна дівчина Марина, цілими днями важко трудиться в шашличній за копійки. У вільний час, вона піклується про свого недолугого хлопця Ігоря, який постійно пиячить, а замість подяки використовує її в косных цілях. Одного разу, героїня фільму «Ти тільки будь зі мною поруч» зустрічає свою однокласницю Діану — дружину дуже багатого бізнесмена. Під час дружньої бесіди, жінки діляться своїми радощами і проблемами. Діана вирішує допомогти подрузі з роботою, і пропонує їй посаду кухарки в своєму будинку.

Опинившись в розкішному особняку, героїня дізнається безліч таємниць заможної однокласниці і виявляється залучена в підступні інтриги. Крім цього, вона стає жертвою любовних пригод кур'єра Паші, який дізнавшись про її вагітність безслідно зникає. Нещасна дівчина далі не уявляє, як їй жити далі, але, винахідлива подруга пропонує несподіваний вихід з ситуації, що склалася...

Серіал Ти тільки будь зі мною поруч (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ти тільки будь зі мною поруч (2019)» онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Ти тільки будь зі мною поруч (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ти тільки будь зі мною поруч (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти тільки будь зі мною поруч (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ти тільки будь зі мною поруч (2019)