За кращим життям всі серії

Мелодрама За кращим життям  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 декабря 2016
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «За кращим життям »:

Головна героїня фільму "За краще життя" - молода дівчина на ім'я Даша. Вона живе в невеликому селі і мріє про світле майбутнє, поруч з коханою людиною. Після закінчення школи, дівчина збирається вступати в столичну консерваторію і влаштовувати своє життя. Але, її плани і мрії, руйнуються як картковий будиночок, вона змушена залишитися в селі і доглядати за хворою мамою.

Красива дівчина не залишається без уваги навіть в сільській глушині, в неї закохався місцевий хлопчина, Пашка, який не дає Даші проходу. Але, дівчина не сприймає сільського хлопчину всерйоз, вона шукає чоловіка мрії в інтернеті. Одного разу, вона знайомиться з гарним хлопцем і починає з ним листування, а через деякий час молодий чоловік запрошує Дашу на побачення. Дівчина відправляється до свого нового друга, але замість довгоочікуваного знайомства і теплою бесіди, вона стає свідком злочину. Рятуючись від переслідувачів Даша виявляється в будинку заможного чоловіка ..

Серіал За кращим життям 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «За кращим життям » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал За кращим життям 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал За кращим життям всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За кращим життям онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » За кращим життям (2016)