Моя чужа дитина

Мелодрама Моя чужа дитина  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
5 июня 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
92 мин.

Фільм мелодрама «Моя чужа дитина »:

Даша в очах оточуючих молода і красива. На неї задивляються молоді хлопці і намагаються познайомитися, але вона відкидає всіх. Сама дівчина неймовірну комплексує з приводу своєї зовнішності. Вона з підліткового віку приміряється на себе невдалий життєвий досвід своєї матері, яка виховувала її на самоті. І з цієї причини впевнена, що вона проживе своє життя тому ж сценарію. Зараз вона навчається на дитячого психолога, підробляє нянькою і вважає, що краще дітей немає нікого на світі. Вона чесні, щирі та завжди справжні, не вміють лицемірити.

В її плани на майбутнє вже існує певний порядок. Вона збирається зачати дитинку від анонімного донора і виховати його. У неї зовсім немає бажання витрачати час на побачення, розчаровуватися у відносинах, переживати з-за сварок і невдоволень. Для чого все це, якщо можна уникнути зайвих стресів і нерви міцнішими будуть. Чоловіки егоїсти і сволоти і її не переконати в зворотному. Але на певному етапі її розміреного існування, все йде не так, як вона собі уявляла. А адже всі райдужні мрії здавалися такими досяжними і легкими у виконанні. Що ж буде тепер?

Дивитися фільм «Моя чужа дитина » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Моя чужа дитина онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Моя чужа дитина дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя чужа дитина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Моя чужа дитина (2016)