Чужа сестра (2020) всі серії

Мелодрама Чужа сестра (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
7 ноября 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Чужа сестра (2020)»:

Вагітна Дуня кинута своїм чоловіком напризволяще. Молода жінка перебуває в повному розпачі свого тяжкого становища. Їй немає до кого звернутися. Кілька років тому померла мати, батька, вона ніколи не знала, інший рідні немає. Хоча якщо згадати і покопатися в минулому матері, то вона народила її поза шлюбом, так як у її біологічного батька на той момент була сім'я. Ті зведені родичі й гадки не мали про її існування. Дуні вдається з'ясувати, що у неї є дві сестри, від загального татуся. Також до неї доходять чутки, що батько помер і вона вирішує відправитися в столицю, щоб познайомитися з сестрами. Але останні зовсім не раді незваної гості і сприймають її поява в багнети.

Столярови впевнені, що та приїхала не просто так, а швидше за все буде претендувати на спадщину. Їх припущення зміцнюються, коли наївна Дуня розповіла про те, що в положенні і швидше за все їй загрожує втрата однокімнатної квартири в Воронежі після шлюборозлучного процесу. Чим закінчаться спроби безкорисливої ​​дівчата знайти просту моральну підтримку, хапаючись за будь-яку соломинку, щоб вижити в суворих реаліях?

Серіал Чужа сестра (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Чужа сестра (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужа сестра (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужа сестра (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужа сестра (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужа сестра (2020)