Чужа сім'я всі серії

Мелодрама Чужа сім'я  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Чужа сім'я »:

Молода і приваблива дівчина Марина пережила чимало трагедій. Життя потроху увійшла в нормальне русло, і настав відносний спокій. Мати каже героїні, що буде їй допомагати, щоб не трапилося. На жаль, батька у дівчини немає. Одного разу домогосподарці дзвонять з лікарні і кажуть, що її матері більше немає. Страшна звістка облітає всю рідню. І життя сироти стає справжнім пеклом. В оселі, що належало покійної, заявляється зухвалий родич з ріелтором і задає одне питання: «Ну, що, як квартиру продавати будемо?».

Дійсно, спадщина складено так, що в ньому можна знайти лазівки. Чим і хочуть скористатися меркантильні родичі. Дочка померлої заявляє прямо, що продавати житлоплощу не має наміру. Тут втручається єхидна жінка-ріелтор: «Юридично Марина - не рідна дочка Ольги». На що фахівця з нерухомості кажуть: «Закрий рот!». Героїню чекають юридичні розгляди, генетичні експертизи, пошарпані нерви і війна за власність. Одного разу Марина приходить в кабінет до однієї жінки і заявляє: «Я прийшла поговорити про дівчинку, яку ви залишили в пологовому будинку двадцять п'ять років тому. Я і є та дівчинка ».

Серіал Чужа сім'я 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Чужа сім'я » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Чужа сім'я 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужа сім'я всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужа сім'я онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Чужа сім'я (2021)