Моє серце з тобою всі серії

Мелодрама Моє серце з тобою  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Моє серце з тобою »:

Ольга - вчителька, яка викладає математику. Дочка Олена і чоловік Вадим - головне, що є в житті героїні. Але Вадик не цінує турботу дружини і потай грузне в численних романах. Чергова інтрижка виявляється серйозною, герой кидає благовірну і йде з сім'ї.

Оля розчавлена. Тепер їй належить одній ростити дочку. Але у вчительки немає заощаджень, тому вона вирішує подати позов про стягнення аліментів. Однак Вадим заявляє, що Леночка - не його дитина.

Наклеп невірного чоловіка просто виводить героїню з рівноваги. Ольга завжди була відданою лише йому. Черговим випробуванням стає страшна недуга беззахисною дочки. Оля хоче стати донором, але лікарі повідомляють, що дівчинка - чужа дитина. Неймовірне звістка остаточно перевертає світ героїні. Однак Ольга готова боротися за життя дівчинки і відшукати її справжніх батьків.

Серіал Моє серце з тобою 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Моє серце з тобою » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Моє серце з тобою 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Моє серце з тобою всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моє серце з тобою онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Моє серце з тобою (2018)