Пильне лише серце всі серії

Мелодрама Пильне лише серце  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Пильне лише серце »:

Головна героїня серіалу - Марина. Здається, що у жінки все цілком добре в особистому житті. У неї є коханий чоловік, а також батьки, які шалено раді щастя дочки. Правда, радість головної героїні триває недовго, адже вона дізнається, що у її чоловіка Дениса є коханка, причому досить приваблива і молода. Всі слова любові, все визнання і клятви у вірності виявляються простий брехнею, яка тепер не дозволить головній героїні прийняти чоловіка назад у сім'ю. Марина намагається подати на розлучення, але Денис проти. Він вирішує довести своїй коханій жінці, що роман на стороні - це всього лише помилка.

Серіал Пильне лише серце 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Пильне лише серце » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пильне лише серце 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пильне лише серце всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пильне лише серце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пильне лише серце (2018)