Біле-Чорне всі серії

Мелодрама Біле-Чорне  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
27 листопада 2017
Країна:
Україна
Жанр:
кримінал, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

Серіал кримінал, мелодрама «Біле-Чорне »:

Головна героїня фільму Біле-Чорне - молода і приваблива жінка Ніка. Вона працює в слідчому комітеті і займається розслідуванням тяжких злочинів. Слідчий відмінно справляється зі своїми обов'язками, розплутує найскладніші справи і допомагає бандитам виявитися на своєму місці - у в'язниці. За час своєї роботи, Ніка заслужила повагу начальства і товаришів по службі, які її цінують і намагаються у всьому допомагати.

В особистому житті теж все добре: коханий чоловік Костянтин, завжди піклується і підтримує свою прекрасну дружину. Він не втрачає можливості, щоб робити приємне найближчій людині на світі. Одного разу, відбувається трагічна подія, яка перевертає життя героїні з ніг на голову: її чоловіка знаходять мертвим поруч з тілом молодої жінки - дружини місцевого кримінального авторитета. Убита горем жінка не може повірити своєму горю. Її вірний і відданий Костя не міг їй змінювати, та ще й з дружиною небезпечного бандита. Ніка вирішує провести власне розслідування, щоб з'ясувати всю правду про свого чоловіка і дружини впливового мафіозі ... Пропонуємо дивитися фільм "Біле-Чорне (2017)" онлайн безкоштовно в високій якості російською мовою.

Серіал Біле-Чорне 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Біле-Чорне » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Біле-Чорне 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біле-Чорне всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біле-Чорне онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біле-Чорне (2018)