Мама Лора всі серії

Мелодрама Мама Лора  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
21 травня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 хв.

Серіал комедія, мелодрама «Мама Лора »:

Молода, енергійна і дуже допитлива Лора, володіє невеликим кафе розташованому на жвавому ділянці траси, поблизу підмосковного села Сабурова. Люб'язна і добродушна господиня, завжди рада будь-яким відвідувачам, вона не тільки прекрасно готує, але і відмінно розбереться в людях.

Героїня фільму «Мама Лора» миттєво визначать людей у ​​яких неприємності і завжди намагається їм допомогти. Крім добрих справ в своєму кафе, Лариса займається розслідуванням кримінальних злочинів, які нерідко трапляються в тутешніх краях. Володіючи прекрасними здібностями криміналістики, жінка легко розкриває найскладніші справи, які виявляються не під силу, доблесним служителям закону ...

Серіал Мама Лора 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Мама Лора » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мама Лора 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мама Лора всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мама Лора онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мама Лора (2019)