Відкриті двері

Мелодрама Відкриті двері  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
20 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Відкриті двері »:

Світлана довгий час жила в щасливому шлюбі з Віктором, виховувала дочку Іру і встигала насолоджуватися хобі: робила моделі одягу. З ними проживав також Свєтін брат на ім'я Борис. Одного разу цей чоловік з першого погляду закохався в привабливу дівчину, яка представилася Жанною. Шанувальник привів свою нову знайому в будинок. Світлана дізналася в гості подругу дитинства, яку насправді звуть Лора, і відчула, що вони «пригріли» небезпечну особистість. Вони обидві росли в одному невеликому населеному пункті.

У кожній з двох пар могли б скластися чудові відносини. Але коли Лора відчула заздрість до господині оселі, то стало зрозуміло, що ідилії - не бути. Світлана отримала в житті все, чим була обділена подруга Бориса: затишний і просторий будинок, любляча сім'я, вірний чоловік, який має фінансові можливості для виконання забаганок дружини. Заздрісниці Лора придумує підступний план, як побудувати власне щастя на катастрофи інших. Відразу казкова і безпроблемне життя подружжя Віктора перетворюється в кошмарний сон. Тепер нещасної доведеться воювати за своє щастя і збереження сім'ї. Сильна духом жінка покаже, як уміє давати відсіч ворогам.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Російські серіали » Відкриті двері (2021)