Дозвольте тебе поцілувати ... на весіллі

Фільм комедия «Дозвольте тебе поцілувати ... на весіллі »:

Минуло більше року, як Власов зумів з успіхом викрутитися з халепи і відновити втрачену честь. Завдяки підтримці дочки вдалося довести, що Євгенія намагалася звести наклеп на хорошу людину. Тепер внучка генерала переведена в інший штаб, а Наташа і Гриша насолоджуються знайденим щастям. Ось тільки доля не дозволяє закоханим порадіти суспільству один одного. Виявляється, в одній військовій частині погані показники. Якщо їх найближчим часом не виправити, який відправляється на пенсію генерал може бути вигнаний з армії з ганьбою.

Відмовляючись від неприємного повороту сценарію, керівник на час переводить Власова з його другою половинкою в іншу частину. Там парочка отримує власне житло, що змушує Гришу зробити пропозицію про одруження. Все ускладнюється тим, що підготовка до призначеного заходу лягає на плечі Наталії. Жінка обурена, але у Власова немає вибору. Тим часом в підрозділ перекладається служити Світлана Іваненко є колишньою дружиною Григорія. Побачивши чоловіка хитра особа готова постаратися того повернути назад, але чоловік не має наміру відновлювати зруйновані відносини. Чим завершиться цей утворився любовний трикутник?

Дивитися фільм «Дозвольте тебе поцілувати ... на весіллі » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дозвольте тебе поцілувати ... на весіллі онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дозвольте тебе поцілувати ... на весіллі дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дозвольте тебе поцілувати ... на весіллі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дозвольте тебе поцілувати ... на весіллі (2013)