На гачку!

Фільм комедия, мелодрама «На гачку! »:

Рита працює дитячим тренером з фігурного катання. Її наречений йде від неї до іншої жінки. Він збирається одружитися на сестрі найбагатшого Власова.

Для того, щоб помститися своєму колишньому коханому, дівчина вирішує одружити на собі того самого багатого брата його нової нареченої Власова. Однак ні Рита, ніхто інший не знають, як він виглядає. Відомо тільки те, що він знаходиться в Таїланді.

Розшукати Власова дівчині допомагає Костянтин, який працює журналістом. Вони вирішують відправитися в Таїланд на пошуки Власова.

Дивитися фільм «На гачку! » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно На гачку! онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм На гачку! дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На гачку! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » На гачку! (2010)