Підкидьок (2019) всі серії

Мелодрама Підкидьок (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 вересня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Підкидьок (2019)»:

Звичне життя успішного хірурга травматолога одного разу змінюється кардинальним чином, коли в його життя вривається маленьке пустотливе диво у вигляді невгамовної і допитливою малятку. Головний герой сюжету Андрій Додін, який зміг власним завзятістю, талантом і працьовитістю домогтися багато чого в своєму житті. Тепер він медичне світило, до якого вибудовується черга хворих. Всі хочуть, щоб оперував їх тільки Додін, який як-ніхто може подарувати другий шанс.

У нього вірять і захоплюються. Затребуваний фахівець живе своїм укладом і нікому не дозволяє порушувати звичні йому підвалини особистого і вишуканого простору. Немає винятків і для чарівної нареченої Ріти, які дуже болісно сприймає таке правило. Але при цьому вона завжди повинна пам'ятати з якої чашки їй не слід пити, яка з них улюблена його нареченого і в який касаційному порядку мають стояти сови у нього в квартирі на полиці. Чоловікові трохи за п'ятдесят і міняти в своїх звичках щось він не збирається. Мила Аля, яка виявляється на порозі його будинку, перевертає все з ніг на голову. Більше немає порядку, підкидьок вносить свої корективи і схоже непогано відживає на його приватному просторі. Здається, Додіну доведеться до цього звикати.

Серіал Підкидьок (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Підкидьок (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Підкидьок (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Підкидьок (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підкидьок (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Galyna
    Гарний фільм
MDRAMY.com » Серіали » Підкидьок (2019)