Кохання без пам'яті (2019) всі серії

Мелодрама Кохання без пам'яті (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Кохання без пам'яті (2019)»:

Данила відомий своїм завидною завзятістю в досягненні будь-якої поставленої мети. Він довго і тяжко працював, щоб одного разу доля щедро нагородила його і звела на п'єдестал спроможності і фінансової незалежності. Тепер він безперечний улюбленець фортуни і користується цим в повній мірі. Власник великої, провідною імперії на будівельному терені знаходиться на порозі свого чергового ювілею, який збирається відзначити з особливим розмахом. Душа вимагає свята і відпочинку і немає причин відмовляти собі в цьому задоволенні. Гучні захід планується провести на території розкішного пентхауса.

Правда сам ювіляр, який знаходиться в передчутті веселощів, ще не підозрює, що той самий знаменний день готує йому незабутній сюрприз. Після чого його існування зміниться на «до» і «після». Череда непередбачуваних подій змусять чоловіка подивитися на реальність зовсім іншими очима і переоцінити цінності і світогляд. Чи зможе він піднятися з колін опинившись на безвихідне дні, після того, як доторкнувся до самого заповітного, до чого прагнуть мільйони людей. Впасти з висоти дуже боляче, але ще складніше знайти в собі сили знову пройти цей тернистий шлях до багатства.

Серіал Кохання без пам'яті (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кохання без пам'яті (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання без пам'яті (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання без пам'яті (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання без пам'яті (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання без пам'яті (2019)