Спадкоємці (2019) всі серії

Серіал мелодрама «Спадкоємці (2019)»:

В епіцентрі драматичних пристрастей численне сімейство глави «Курячої імперії» Миколи Орлова. Успішний підприємець вирішує справити свій ювілей з особливим розмахом. Але грандіозне святкування, на яке приїхав друг дитинства і юності Володимир Сухов разом зі своєю красунею дочкою закінчується несподіваним сюрпризом для всіх запрошених - спробою суїциду іменинника. Але у прибула на місце події слідчої команди дещо інша версія події.

Під підозру всі родичі величезного клану Орлових, де кожен схоже майстерно змальовує дружелюбність і любов до ближнього, а в дійсності тут балом править заздрість і ненависть. Всі мріють лише про одне, швидше прибрати до рук величезний статок Миколи. Власник холдингу дивом залишається живий і виявляє для себе, що вже не в змозі контролювати своє багатомільйонне дітище і близьких. Але тим не менш, чоловік сам хоче докопатися до правди. Свого давнього товариша він вибирає своєю довіреною особою і напарником, але останній переслідує свої меркантильні причини і мотиви. Чим закінчиться це протистояння зміїного лігва, де кожен за себе і прямує до поставленої мети будь-якими можливими варіантами.

Серіал Спадкоємці (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Спадкоємці (2019)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Спадкоємці (2019) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спадкоємці (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спадкоємці (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спадкоємці (2019)