Дім з чужими таємницями

Мелодрама Дім з чужими таємницями  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Дім з чужими таємницями »:

Гордєєви готуються до розгонистого святкування ювілею глави цього багатого сімейства на ім'я Станіслав. Дружина іменинника Оля продумала майбутній бенкет до найменших подробиць. Їй хочеться, щоб винуватець урочистості та гості залишилися під великим враженням. Такий у цієї жінки характер: перфекціоністка хоче досягати максимально хорошого результату, за що б не взялася, і тримати під контролем усе, що стосується її сім'ї. Намагається впливати навіть на особисте життя свого дорослого сина Фелікса, вважаючи, що тому постійно трапляються дівчата, які не підходять. Владній жінці видається недостойною і чергова подруга юнака Таїсія, запрошена спадкоємцем на ювілей. Ще б.

Обранка мажору - провінційна простушка. Сирота працює медсестрою. Загалом, не рівня молодій людині з респектабельної родини. Ользі хочеться вірити, що Тая — лише швидкоплинне захоплення хлопця. Якщо ж медсестра виявлятиме наполегливість, доведеться її позбуватися. Ольга вирішила запропонувати Таїсії угоду. За умовами, провінціалка відстане від Гордєєвих, а натомість отримає дорогий раритетний кулон. Але дівчина вирішила залишитися, зрозумівши, що з багатим кланом пов'язані таємниці її минулого.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Дім з чужими таємницями (2022)