Сини щасливої жінки (2022) всі серії

Серіал мелодрама «Сини щасливої жінки (2022)»:

Іра влаштовується працювати у бухгалтерію великої компанії. На співбесіді вона знайомиться з людьми, які відіграють важливу роль у її долі – головбухом Людмилою та Стасом, який обіймає посаду юриста в організації. Між цим чоловіком та новою співробітницею одразу виникає «хімія». Вони все більше часу проводять удвох. Любов цих людей триває, і різниця у статусі та фінансовому становищі не стає перешкодою. Бурхливий роман двох колег стрімко розвивається. Людмила спостерігає за тим, що відбувається у цих відносинах, щоб передавати інформацію своєю хресною на ім'я Оксана.

Та, своєю чергою, шокована такими новинами. Вона отримує освіту в іншій державі і не може висловити все обурення велелюбного Стаса, який вважається її нареченим. Фірмою, де працює Ірина, керує отець Станіслава. Сім'я багатіїв не хоче, щоб спадкоємець крутив роман зі звичайною бухгалтеркою. Розважливі мати і батько знайшли молодій людині набагато перспективнішу наречену з величезним посагом – Оксану, дочку впливового чоловіка з великим капіталом. А блискуча освіта у закордонному інституті сильно збільшує шанси майбутньої випускниці на високі прибутки.

Серіал Сини щасливої жінки (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сини щасливої жінки (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сини щасливої жінки (2022) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сини щасливої жінки (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сини щасливої жінки (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сини щасливої жінки (2022)