Як же бути серцю (2008)

Фільм мелодрама «Як же бути серцю (2008)»:

Молода дівчина Аня мріє закінчити столичне медучилище, і в майбутньому, стати хорошим лікарем. Але, незважаючи на всі її старання, поступити в престижний заклад не вдається. Зібравши свої речі, вона відправляється в рідне містечко, де її чекає з нетерпінням закоханий наречений. У поїзді героїня фільму «Як же бути серцю» знайомиться з успішним бізнесменом Андрієм, який поспішає до столиці до своєї нареченої.

Між двома невільними людьми виникає швидкоплинний роман. Вони проводять незабутню ніч і розлучаються. Повернувшись додому Анна дізнається що вагітна від Андрія. Напередодні весілля, дівчина зізнається в зраді своєму нареченому. Довгоочікуване свято закінчується скандалом і Аня знову їде в Москву. У величезному місті вона влаштовується на роботу в лікарню і готується стати мамою. Тільки, неприємності на цьому не закінчуються. Незабаром їй належить відсидіти у в'язниці за чужий злочин і розлучитися зі своєю дитиною. Чи зможе тендітна героїня витримати всі випробування і повернути свою дочку...

Дивитися фільм «Як же бути серцю (2008)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Як же бути серцю (2008) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Як же бути серцю (2008) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Як же бути серцю (2008) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Як же бути серцю (2008)