У полоні обману

Фільм мелодрама «У полоні обману »:

Любов Ігоря та Ольги зародилася ще в шкільні роки. Пара вирішила не поспішати з одруженням, а здобути освіту та знайти гідну роботу. Після випускного кожен з героїв спробував поступити в університет. Дівчині без проблем вдалося стати студенткою престижного університету, а от її другій половині пощастило менше. З незрозумілих причин хлопець провалює іспити і змушений тепер подумувати про службу в армії. Ігор збирає речі і готується до призову, пообіцявши, що після служби неодмінно закохані зіграють весілля.

На жаль служба в армії проходить не так, як герой мріяв. Під час бійки з однополчанином хлопець потрапляє в госпіталь, де внаслідок лікарської помилки залишається без ніг. Повертатися додому в такому вигляді Ігор не збирається, та й змушувати Олю одружитися на каліці в плани героя ніяк не входило. Щоб не руйнувати життя красуні, солдатів відправляє нареченій лист, що зустрів іншу, його нова дівчина вагітна і у нього вже призначена дата весілля. Шляхи відбулися молодят розходяться в різному напрямку. Колишня однокласниця відправляється жити у велике місто, а молодий каліка приїжджає в село і постійно думає про втрачене щастя, не підозрюючи, який сюрприз чекає попереду.

Дивитися фільм «У полоні обману » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно У полоні обману онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм У полоні обману дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У полоні обману онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » У полоні обману (2014)