Незакінчений урок

Фільм мелодрама «Незакінчений урок »:

Сюжет серіалу "Незакінчений урок" сконцентрований на відвідувачі вечірньої школи Ігоря. Головний герой живить теплі почуття до розумної та інтелігентною вчитель Інні Сергіївні. Вона викладає літературу в школі. Правда, героїня вже одружений, виховує дітей, але при цьому її шлюб тріщить по швах.

Ігор же вважає, що зможе домогтися прихильності і любові жінки, яка йому сподобалася. До всього іншого, чоловік упевнений, що після армії зможе отримати освіту і стати великою людиною. Його шлях тільки починається. Його стосунки з Інною можуть прийняти самий несподіваний оборот.

Дивитися фільм «Незакінчений урок » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Незакінчений урок онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Незакінчений урок дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Незакінчений урок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Незакінчений урок (2009)