Кохання до запитання

Фільм мелодрама «Кохання до запитання »:

Про що можуть думати юні дівчата глухої школи-інтернату для дітей сиріт, звичайно романтичні стосунки, великій і світлій любові. З цієї причини практично всі дівчата притулку переписуються з молоденькими курсантами в надії знайти свого єдиного і неповторного принца. Головна героїня мелодраматичного фільму Тетяна Агашкова, вже рік знаходиться у безперервній листування з милим її серцю Костиком. Але останнім часом листи від хлопця приходять все рідше. У заповітний день, коли Тані виповнилося 16, вона покидає нарешті інтернат і переїжджає в глуху село в старенький будинок, що дістався їй від батьків загиблих.

Дитинство з цього моменту для неї закінчується і починається доросле життя. Попереду у дівчини великі плани: знайти коханого, займатися і найближчим часом вступити у вищий навчальний заклад. А взагалі просто насолоджуватися життям. Але рожева феєричний настрій скоро сходить нанівець, коли доля звалить на тендітні плечі непосильну ношу випробувань. Ледь прийшовши в себе, Танечка влаштовується на місцеву пошту і розносить пошту. Вона настільки чутлива, світла і добра дівчина, що прагне допомогти кожному, хто її потребує. Натомість підступна доля готує щирою особи жорстокий удар.

Дивитися фільм «Кохання до запитання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кохання до запитання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохання до запитання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання до запитання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання до запитання (2009)