Несолодка пропозиція всі серії

Мелодрама Несолодка пропозиція  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 січня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Несолодка пропозиція »:

Головна героїня драматичного фільму – Аня важко переживає втрату батьків, які загинули в автомобільній аварії. У той фатальний день дочка була разом з батьком і матір'ю і тоді їй дивом вдалося вижити. Хоча у авто з родиною був ще один молодий чоловік на ім'я Сергій, який також практично не постраждав. Саме він опиниться поряд з убитою горем дівчата і підтримає її. Між хлопцями зав'язуються романтичні відносини, що виникають взаємні почуття. Любленные вирішують спробувати пожити під одним дахом, але дуже скоро Аннечка розуміє, що поквапилася.

Сергій ревнує свою красуню подругу буквально до всіх і одного разу справа доходить до рукоприкладства. Втомившись від постійних докір, скандалів, остання витівка нареченого стало межею терпіння «коханої», і вона приймає рішення розлучитися. Але ревнивець не перестає переслідувати її. Тим часом Аня влаштовується на роботу і стає рекламним «обличчям» компанії з виробництва шоколадних солодощів. Директор підприємства, привабливий і харизматичний Гліб починає приділяти знаки уваги нової чарівної співробітниці. Тепер останньої потрібно зробити вибір: пробачити горі «Отелло» або забути все, і дати шанс Глібу. Але дуже скоро сама доля підкаже їй вибір.

Серіал Несолодка пропозиція 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Несолодка пропозиція » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Несолодка пропозиція 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Несолодка пропозиція всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Несолодка пропозиція онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Несолодка пропозиція (2020)