Пряний смак кохання всі серії

Мелодрама Пряний смак кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 января 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Пряний смак кохання »:

Після трагічної смерті батьків, Аня вимушена переїхати жити до своєї тітки — єдиної рідної людини. Пережити непоправну втрату їй допомагає турботливий Сергій, який лише дивом не загинув в аварії з її батьками. Незабаром, вони закохуються і між ними виникає бурхливий роман, який допомагає героїні фільму «Пряний смак кохання» повернутися до нормального життя. Тільки, любов тривала не довго. Сергій виявився ревнивим і дуже небезпечною людиною.

Він почав влаштовувати регулярні скандали і піднімати руку на свою дівчину. Анна вирішує порвати стосунки з тираном і викреслює його з свого життя. Але впертий і самовпевнений Сергій, не збирається її так просто відпускати. Тим часом, Анна знайомиться з Глібом Мартыновнам — директором великої шоколадної компанії і отримує від нього несподівана пропозиція, яке може змінити її долю...

Серіал Пряний смак кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пряний смак кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пряний смак кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пряний смак кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пряний смак кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пряний смак кохання (2020)