Високі відносини всі серії

Мелодрама Високі відносини  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 сентября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Високі відносини »:

Головні герої красива закохана пара Олена та Андрій, яка зустрічається на протязі довгого часу. Дівчина впевнена, що її романтичні стосунки обов'язково закінчаться веселим весільним торжеством. Іноді між коханими виникають деякі непорозуміння і сварки, але незначні розбіжності досить швидко вирішуються. Але хлопці й самі не розуміють, що кожна крапля тих конфліктів повільно, але вірно наповнювали чашу терпіння і одного разу Андрій вирішує для себе, що більше не любить свою подругу. Пристрасть давно пройшла і залишилася тільки звичка, адже вони навіть не одружилися.

Він кидає Олену. Ніякі сльози, і доводи не можуть повернути його назад. Тридцятирічна Олена в розпачі і не знає, як їй жити далі. Її здавалося розпланований і ідеальне існування розсипалося як карткових будиночок. Порожнеча, що утворилася в душі заповнюється бажанням помститися і тоді вона придумує помста, зробити з допомогою Роману. Вона хоче показати улюбленому, чого він позбувся і просить Рому підіграти їй в «палких відносинах». Але справа в тому, що друзі ніяк не можуть знайти компроміс, щоб не сперечатися по кожній дрібниці. Хоча доводиться терпіти і ці незручності заради благополучного досягнення мети. Молоді люди так вжилися у свої ролі, що скоро починають відчувати один до іншого справжні почуття. Здається, Амур поспішив підіграти їм і трохи перестарався. А що ж Андрій?

Серіал Високі відносини 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Високі відносини » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Високі відносини 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Високі відносини всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Високі відносини онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Високі відносини (2017)