Все буде добре всі серії

Мелодрама Все буде добре  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 января 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Все буде добре »:

Різдвяний період прекрасна пора, коли сподіваєшся на диво. Адже по суті людина не може жити без бажань і мрій, саме вони підштовхують його на звершення заповітного, змушують рухатися вперед і досягати мети, навіть якщо доводиться дуже важко. Але головні герої цього фільму зовсім не так уявляли собі майбутній вечір Нового року. Вони могли припустити все, що завгодно, але не те що улюблене свято року доведеться зустріти в компанії абсолютно незнайомої людини. Саме так і сталося з Лізою та Ігорем, за деякими неприємним для них обставин молоді люди опиняються удвох під бій курантів.

Перша переживає зрадницьку зраду коханого нареченого, про яку дізнається абсолютно випадково перед торжеством, а інший серйозно посварився зі своєю дівчиною. Вони обидва чудово розуміють, що у них немає спільного майбутнього, і в їх розпорядженні всього одна-єдина ніч. Ну раз вже так вийшло, то може взяти від цієї Новорічної ночі все по мінімуму: гарний настрій і позитивний настрій, обов'язково загадати бажання, бути усміхненим і створити для себе свято душі. Може тоді і настане той довгоочікуваний час чудес. Як поведуть себе хлопці, випадкові попутники, які може більше ніколи не зустрітися. А може це доля?!

Серіал Все буде добре 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Все буде добре » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Все буде добре 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Все буде добре всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все буде добре онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все буде добре (2013)