Тростинка на вітрі всі серії

Мелодрама Тростинка на вітрі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 вересня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Тростинка на вітрі »:

Головна героїня драматичного серіалу - Дар'я незважаючи на всю свою природну крихкість, вміє витримати дошкульні і складні удари підступної долі. Звичайно вона мріяла зовсім про інше і не припускала, що життя невтомно буде підкидати їй все нові випробування. Вона закохалася відчайдушно і безповоротно вважаючи, що коханий саме той чоловік, з яким би їй хотілося пройти разом весь життєвий шлях. Але Даша помилилася близький їй чоловік зраджує її, розбиваючи серце, залишивши в ньому лише почуття розчарування і жалю.

Далі слідують ще більші труднощі, втрата рідних. Вона важко переживає цей період, а тут ще розлука з сином. Де взяти сили, що зуміти встояти на ногах і не звалитися під вантажем душевного болю і ран. Але вона чудово усвідомлює, що ніхто крім неї не зможе їй допомогти. Ці думки змушують її впевнено рухатися вперед і наперекір усім негараздам ​​ставати тільки сильніше. Незважаючи на всі існуючі проблеми, вона сіє добро і допомагає оточуючим всім, чим може. Чи зможе Дарина дійти до кінця, вирішивши всі заплутані ребуси і нарешті знайти своє щастя, адже вона щиро вірить, що за темною смугою завжди йде світла.

Серіал Тростинка на вітрі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Тростинка на вітрі » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Тростинка на вітрі 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тростинка на вітрі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тростинка на вітрі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Тростинка на вітрі (2020)