Продається будинок з собакою всі серії

Мелодрама Продається будинок з собакою дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 листопада 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Продається будинок з собакою»:

Головна героїня мелодраматичного серіалу, добра і мила Поліна, яка переживає не найкращий період свого життя. Розмірене і звичне існування кардинально змінюється відразу, залишивши дівчину без роботи, фінансових коштів, коханого і даху над головою. Ця обставина безнадійності засмучує полю набагато сильніше, ніж отримана звістка про раптову смерть батька. У них були складні відносини і останні п'ять років дочка з батьком взагалі не спілкувалися. Зневірена і спустошена, їй нічого не залишається, як відправиться в рідну провінцію, проводити в останню путь покійного.

По дорозі молода жінка багато міркувала і вирішила для себе, що не здасться так легко. Вона продасть батьківську хату, який дістанеться їй у спадок і знову повернеться в мегаполіс, щоб довести все, що рано скидати її з рахунків. Незважаючи на всю зовнішню крихкість і ніжність, Поля сильна натура і звикла битися за своє місце під сонцем. Але саме опинившись в тій хаті, де вона колись народилася, до неї приходить усвідомлення, як вона помилялася всі ці роки, щодо своєї сім'ї.

Серіал Продається будинок з собакою 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Продається будинок з собакою» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Продається будинок з собакою 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Продається будинок з собакою всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Продається будинок з собакою онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Продається будинок з собакою