Камінний гість

Мелодрама Камінний гість  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
18 августа 2013
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
85 мин.

Фільм мелодрама «Камінний гість »:

Вона сильна і принципова натура, яка займає відповідальну посаду прокурора. Героїня не тільки від себе завжди вимагає зібраності і повної віддачі, але і від підлеглих. Такої похмурої і неулыбчивой вона стала після того, як п'ять років тому втратила коханого чоловіка. Одного разу повертати з роботи у свій спорожнілий будинок, вона зауважує, що у вазі з квітами, ні води. Це здалося господині більше, ніж дивно. Далі-більше. У квартирі явно присутні сліди чужої присутності. Або її зводить з розуму душевний біль і відчай. Жінка, яка звикла контролювати своє життя, не знає, що думати.

Її близька подружка серйозно захоплюється экстросенсорикой і услышавшая про події, стверджує, що це душ покійного чоловіка оселився в їх житло. Героїня-реалістка і скептик починає вірити в цю нісенітницю, зрадівши, що зможе вийти на контакт з коханим. Але правда виявилася набагато тривиальнее. Як-то вночі з каміна випадає незнайомець, який і визнає, що і був тим самим непроханим гостем, який господарював тут, поки власниця квадратних метрів була на роботі.

Він ховається від правоохоронних органів, инкриминирующие йому причетність до вбивства, якого він не скоював. За словами чоловіка його вміло підставив заповзятливий партнер по бізнесу. Вона, вислухавши весь цей розповідь, не знає, що робити зі всієї отриманої інформації і тим стресом, який пережила за останні кілька днів. Але в одному красуня вдова може собі зізнатися, що ці самі неординарні події ніби пробудили її від довгої сплячки відчаю і колишньої втрати, змусивши знову відродитися до нового життя. Але як вчинити з цим диваком, який раптово увірвався в її життя?

Дивитися фільм «Камінний гість » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Камінний гість онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Камінний гість дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Камінний гість онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Камінний гість (2013)