Я все здолаю всі серії

Серіал мелодрама «Я все здолаю »:

Люда сильна натура, яка тягне на своїх тендітних плечах всю непомірну ношу проблем і труднощів близьких. Вона не звикла скаржитися, а лише мовчки робить, те, що має, сподіваючись тільки на свої сили і себе. Її життя ця вічна боротьба з чоловіком алкоголіком, виховання та турбота про дітей, допомогу подрузі і терпеливе відношення до сварливої свекрухи, яка завжди і всім незадоволена. Але доля ніяк не дає перепочинку героїня, яка знаходиться на останній стадії розпачу. А обставини не втомлюються їй підкидати нові випробування на міцність, останній з яких стає для молодої жінки справжньою трагедією.

Чоловік алкоголік гине в пожежі, а будинок сім'ї згорає дотла. Тепер Люде і її рідним ніде жити. Але і це не кінець мукам. Всі, хто оточував її, кому вона колись намагалася лише допомагати немов з ланцюга зірвалися, зірвавши з себе маски пристойності, показали справжню личину. Мати покійної половини навіть не запропонувала пожити у неї, а близька подружка вигнала на вулицю після того, як приревнувала. Хіба це життя? У когось вистачить сил піднятися з колін і йти далі? Але Люди немає виходу, вона не одна і їй потрібно знову думати про підростаючих діточок, які намагаються підтримати матір. Залишатися на позитивній хвилі і йти вперед незважаючи на зради, побої і розчарувань. Вийти у неї?

Серіал Я все здолаю 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я все здолаю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я все здолаю 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я все здолаю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я все здолаю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я все здолаю (2014)