Красень і чудовисько

Фільм мелодрама «Красень і чудовисько »:

Варвара Гвоздікова вміла і зухвала торговка помідорами на місцевому ринку, де її всі бояться і воліє не зв'язуватися з норовистою жінкою. Вона ж точно з тих, хто в образу себе не дасть. За склочний і напористий характер, вічно чумазое обличчя і тілогрійку Варвару прозвали «Чудовиськом». Втім, якщо до неї придивитися, то цілком симпатична дівчина. Але хіба їй до марафету, якщо, працюючи дні безперервно під відкритим небом, а всю зарплату забирає владна мати п'яниця і невдаха чоловік, який не раз піднімав на неї руку.

Та й що можна очікувати від контингенту маленького провінційного містечка, особливо якщо працюєш на ринку. Тут точно не до манер. Варя вже давно забула ті часи, коли був живий її батько, а вона краща учениця класу: охайна і з товстою косою. Після смерті батька її життя пішло під укіс і почалися труднощі. Але Гвоздікова не звикла сумувати і скаржитися. Вона точно знає, що може витримати все і вижити в будь-яких складних умовах, пройшовши справжню школу виживання і підприємливості. Але все в реальності виявляється для неї набагато важче, коли дівчина раптово буде викинути буквально на вулицю, без грошей, роботи і сторонньої допомоги.

Дивитися фільм «Красень і чудовисько » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Красень і чудовисько онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Красень і чудовисько дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Красень і чудовисько онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Красень і чудовисько (2014)