Все спочатку всі серії

Мелодрама Все спочатку  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 апреля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, мелодрама
Тривалість:
49 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Все спочатку »:

Ув'язнений Павло Стахов отримує не найкраще звістка, після медичного обстеження - лікарський вирок, залишилося жити не більше 6 місяців. Чоловік не бажає провести короткий період відведеного часу в тюремній камері і пропонує свого колишнього партнера по бізнесу все акції в обмін на допомогу в організації втечі. Все задумане проходить дуже добре, і герой імітує свою смерть. Тепер його точно не будуть шукати. Але для самого Павла це зовсім не має значення. На порядку головна мета забрати з дитячого будинку будь-яку доньку Настусю і провести з нею весь залишок свого існування.

Але дуже скоро його чекає гірке розчарування, коли він дізнається, що його дитину удочерили. Батько не здається і всіма можливими способами налагоджує відносини з жінкою, яка стала матір'ю для його крихти. Катерина добра і чуйна і все в їхніх взаєминах непогано складалося, якщо б не несподіване втручання бізнес партнера Геннадія, який краде Настю. Батькові доведеться багато пережити і подолати, вирішуючи справедливість і рятуючи чадо. Схоже йому ще рано вмирати, адже залишається ще багато невирішених і гострих проблем. Чи вийде у нього впорається з усім і нарешті отримати насолоду від товариством з коханим хлопцем, нікуди не бігти і нічого не боятися ?!

Серіал Все спочатку 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Все спочатку » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Все спочатку 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Все спочатку всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все спочатку онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все спочатку (2014)