Маестро всі серії

Мелодрама Маестро  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
драма, приключения
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, приключения «Маестро »:

На дворі 1986 рік. Для головного героя мелодраматичного фільму спочатку все складалося зовсім навіть непогано. Паша шалено закоханий в Лілію, єдину дочку впливового батька, якого знає вся Одеса. Молоді люди давно зустрічаються і ось коли хлопчина зрозумів, що не уявляє свого подальшого життя без коханої, він відправляється в будинок до Лілії, щоб просити у її батька руки дочки. Звичайно така зухвалість від юнака була сприйнята родичем, як сміливість. Його вислухали і висунули умови, що згода він отримає, якщо в перебігу короткого часу обзаведеться кооперативної квартирою.

Чоловічий договір укладено. Правда сам Паша поки не знає, де він візьме стільки грошей, щоб придбати житлоплощу. І тоді порятунок приходить само собою. Він отримує можливість завербуватися на 8 місяців на торговельне судно в якості моториста, що обіцяє вирішити всі його проблеми. Час в море тягнеться нестерпно довго, але надія, що ці жертви варті того, заспокоюють і додають сили парі, витримати розлуку. Вже зовсім скоро він повинен повернутися і зможе стримати свою обіцянку, щоб нарешті возз'єднатися з коханою і більше не розлучатися з нею ніколи.

Серіал Маестро 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Маестро » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Маестро 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Маестро всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Маестро онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Маестро (2016)