Відплата (2020) всі серії

Мелодрама Відплата (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, триллер
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

Серіал детектив, триллер «Відплата (2020)»:

«Відплата» - новий детективний серіал українського виробництва, в центрі подій якого знаходить молодий чоловік Артур Волков. Він був дуже успішним адвокатом, відрізняється безпринципністю. Він був зухвалим і завжди добивався успіху. Незважаючи на свій молодий вік, він вже був досить багатий. Сколотити пристойний стан було не складно, адже він брався за будь-яку справу. Він був готовий захищати абсолютно будь-якого злочинця, якщо йому за це добре платили. Проте одного разу йому доведеться на власному досвіді дізнатися, що за все в цьому світі треба платити. Одного разу він повертався додому після свого чергового тріумфу і перемозі в суді.

Вдома він застає свою кохану дружину вбитої. Він в жаху від цього. Чоловік підозрює, що за цим злочином може стояти його підзахисний. Що ж стосується поліції, то вона розглядає варіант провини у трагедії самого Волкова. Життя головного героя йде наперекосяк після смерті дружини. Він навіть уявити собі не міг, що одного разу її втратить. Він відчував якусь провину за собою. Робота перестала його цікавити, як раніше, і незабаром він втратив свою посаду. Більше того, він і зовсім може опинитися за ґратами. Життя головного героя котиться по похилій, і він вперше в житті справді не знає, що робити. Все, про що він може зараз думати – це загибель дружини. Він упевнений, що вбивця його дружини – справжній маніяк. І він явно не залишиться на одній жертві.

Ось тільки як це довести? Головний герой намагається розслідувати даний злочин. Однак цей маніяк – справжній професіонал своєї справи. Він скоює вбивства вельми незвичайним способом. Після нього на місці злочину не залишається ніяких слідів і доказів. На нього просто не можливо вийти. Він робить свою брудну справу і буквально зникає. Але Артур Волков не зможе спокійно жити далі, поки не дізнається, що сталося з його дружиною і поки не доб'ється справедливого суду для вбивці його коханої жінки. Але чи вдасться йому досягти бажаного? За його милості стільки разів злочинці уникали справедливого і заслуженого покарання. Стільки разів люди йшли з суду розчарованими, бо блискучий розум і талант Волкова допомагав злочинцям залишатися на волі. Чи вдасться головному герою тепер засадити винуватця у в'язницю? Або на цей раз карма візьме своє, і головному героєві доведеться змиритися з безкарністю та несправедливістю?

Серіал Відплата (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Відплата (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Відплата (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відплата (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відплата (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відплата (2020)