Зречення (2020) всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Зречення (2020)»:

«Зречення» - новий мелодраматичний детективний серіал українського виробництва, в центрі подій якого знаходиться молодий чоловік Владислав Романенко. Він працює в правоохоронних органах. Нещодавно він перевівся у відділ карного розшуку. Головний герой завжди хотів працювати саме в цьому напрямку і наполегливо йшов до своєї мети. Родичі та близькі не підтримували його ідеї. Робота поліції завжди пов'язана з певними ризиками. Родичі тих, хто працює в поліції, завжди переживають. Не можна заздалегідь передбачити, як поведеться тій чі інший злочинець. Але Влада подібні ризики анітрохи не турбували. Він хотів займатися справедливим і потрібною справою. І якщо заради цього доведеться ризикувати власним життям, його це влаштовує.

Щоправда, подібне завзяття годиною турбувало не тільки його рідних, альо навіть колег. Головний герой ігнорував громадську думку. Він продовжував виконувати свою роботу, причому робив це досить добре. У керівніцтва він був улюбленцем. Начальник ставився до нього з великою повагою і залишався задоволений його роботою. Безсумнівно, Романенко був кращим співробітником. Якщо чергову справу було складним і відповідальним, його завжди доручали тільки Владу. Колеги ж навпаки ставились до нього досить упереджено. Вони не розуміли його ризиків. Деякі навіть думали про те, що чоловік переслідує якісь свої цілі. І почасти вони були праві. Влад робив усе, що в його силах, щоб ніхто не дізнався його минулого.

Знайомство з чарівною Олександрою незабаром багато що змінює в його житті. Заради неї він готовий на все. Смороду булі колегами. Незважаючи на те, що в поліції працюють досить сміливі, вольові і жорсткі люди, в душі Олександра була дуже ніжною і м'якою дівчиною. Вона намагалася приховати цю сторону свого життя і розкрилася тільки Владу. Обставини в житті Романенко склалися так, що після знайомства з Олександрою стали поступово спливати таємниці минулого чоловіки. Батько головного героя був кримінальним авторитетом. У нього була не найкраща репутація. Влад дізнався про це вже будучи співробітником поліції. Він був зобов'язаннями зобов'язаний боротися з злочинністю, але піти проти свого батька, не зміг. Він вважав за краще приховати деякі докази, і це дозволив його батькові не потрапити за ґрати. Але з тих пір Влад перервав відносини з батьком. Він не міг змиритися з тим, що скоїв злочин заради батька, що пішов проти своїх принципів. Він вважає за краще робити вигляд, що його батько давно загинув. Однак рано чі пізно правда спливає назовні.

Серіал Зречення (2020) 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Зречення (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Зречення (2020) 24 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зречення (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зречення (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зречення (2020)