Звонар 2 всі серії

Мелодрама Звонар 2  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
17 августа 2020
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, боевик
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, боевик «Звонар 2 »:

«Звонар-2» - продовження детективного серіалу, в центрі подій якого виявився чесний і відчайдушний оперативник Антон звонцов, більш відомий своїм прізвиськом Дзвонар. Він був справжнім професіоналом у своїй галузі. Він завжди діяв швидко і якісно. Він мав унікальну здатність - знаходити спільну мову абсолютно з будь-якою людиною. Здавалося, для нього немає перешкод в спілкуванні, хто б перед ним не стояло - чоловік чи жінка, колега або начальник, злочинець або простий громадянин. Уміння «витягати» інформацію не раз допомагало йому розбиратися з «глухими» справи або навіть виплутуватися з смертельно небезпечних ситуацій. Кожен день він боровся з кримінальним світом. Кожен день він демонстрував унікальні здібності, домовляючись зі злочинцями. Не завжди вдавалося закликати злочинця до відповідальності, і в таких моментах доводилося домовлятися.

І саме звонцов робив це найкраще. З злочинцями чоловік намагався завжди чинити по совісті. Він ніколи не боявся брати на себе відповідальність. Його методи не завжди подобалися колегам і керівництву. Однак успіх його розслідувань змушував їх закривати на це очі. Керівництво нерідко користувалося його вміннями, підсовуючи йому нерозкриті справи, яким судилося стати «глухарями» в міліції. І кожен раз, використовуючи свої неповторні методи, головний герой домагався правди. Йому навіть вдалося викрити небезпечного маніяка, яким у підсумку виявився його близький друг. Він врятував свою сестру. Одночасно з тим, головний герой познайомився з привабливою молодою жінкою. Надія виробляла гарне враження. Однак Антон вважав за краще весь вільний час присвячувати виключно роботі.

Особисте життя було у нього на другому місці. До того ж в минулому він зіткнувся зі зрадою коханої людини, тому тепер довірити своє серце комусь для нього непросто. Гострі відчуття і азарт він відчував, в першу чергу, на службі. Дзвонар нерідко займався приватним розшуком. Керівництво це не схвалював, але головний герой вважав за краще покладатися тільки на себе. Розслідувати одночасно кілька справ було для нього посильним завданням. Ще зовсім недавно Антон міг покладатися на свого друга, проте тепер він залишився абсолютно один. Розслідувань не стає менше. Колишня кохана, яка хоче помститися Антон, ініціює перевірку в його відділі. Робота всього відділу виявляється під пильною увагою комісії. Але незважаючи на це головний герой продовжує займатися улюбленою справою, нічого не боячись.

Серіал Звонар 2 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Звонар 2 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Звонар 2 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Звонар 2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Звонар 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Звонар 2 (2020)