Чужий район всі серії

Мелодрама Чужий район  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
13 февраля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив «Чужий район »:

Оперативник Андрій Фролов служить в карному розшуку. Чоловік явно відрізняється від своїх колег, чиї методи роботи для героя абсолютно неприйнятні. Йому не подобається брати участь у допитах, де відомості вибиваються, вдаючись до фізичної сили і тиску. Після того випадку, коли Андрій знешкодив небезпечного злочинця, який виявився близьким родичем впливового чиновника, керівництво пропонує своєму працівникові написати добровільна заява про звільнення або у зворотному випадку ситуацію обернеться проти нього.

Не бажаючи вплутуватися в безглузді змагання, молода людина переводиться в дільничні, потрапивши в один з кримінально-робочих районів під назвою «Молот», розташованих на околиці величезного мегаполісу. Тепер йому доведеться розбиратися з місцевими угрупованнями та розборками, в місці де діють свої негласні закони і кожен сам за себе. Люди воліють не зв'язуватися з злочинцями, знаючи, чим це обернеться, тому знайти бажаючих свідчити проти будь-якого лиходія буде досить важко. По суті районом керує авторитет. Реальність тут своєрідна і сувора, але її жителі напрочуд виявляються правильними і справжніми.

Серіал Чужий район 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Чужий район » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужий район 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужий район всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужий район онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужий район (2011)