Невський. Чужий серед чужих всі серії

Мелодрама Невський. Чужий серед чужих  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
11 февраля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, драма, детектив
Тривалість:
48 мин.

Серіал криминал, драма, детектив «Невський. Чужий серед чужих »:

«Невський» - популярний російський детективний серіал, де в центрі подій опиняється капітан поліції Павло Семенов і його сім'я. Він проживає в Санкт-Петербурзі і працює в одному зі спальних районів міста. Чоловік вже звик до того, що йому доводиться входити в притони або розбороняти п'яних. Для нього це не більше, ніж проведення чергового арешту. Він прекрасно знає, що в таких ситуаціях немає місця повільності і роздумів. Він ризикує бути вбитими, якщо не буде діяти швидко. Це призвело до того, що Павло навчився спочатку діяти і лише потім розбиратися з тим, що вийшло. Незважаючи на те, що він добровільно обрав таку професію, йому хочеться залишитися в живих. До того ж у нього є сім'я, яка хвилюється за нього і завжди чекає з роботи. Одного разу ризикуючи власним життям, головний герой рятує дочку одного відомого і багатого бізнесмена.

Латишев був безмірно вдячний поліцейському, посприяв тому, щоб його перевели на Невський проспект. Це був центр міста, і кожен поліцейський мріяв працювати в такому вигідному і престижному районі. Павло Семенов був трохи розгублений. З одного боку, район йому подобався, однак з іншого боку, йому треба було налагоджувати стосунки з новим колективом. До того ж, як незабаром з'ясувалося, новий колектив був не чистий на руку. Тут кожен прагнув лише до особистого збагачення. Тому боротьба зі злочинністю відійшла на другий план. Але Семенов до таких змін у своєму житті був не готовий. Головний герой готовий і далі служити своїй справі. І незабаром йому вдається проявити себе в новому відділі.

Він зловив легендарного кілера, за яким вже довгий час полювали поліцейські всього міста. Однак сам Семенов цієї операції був не дуже радий. Він і уявити собі не міг, що так званим "Архітектором" виявиться його близький друг. На цьому проблеми в житті головного героя не закінчуються. Його дружина зазнала нападу невідомих і застосувала зброю для захисту. Однак суд засудив її до в'язниці. З цього моменту робота для Семенова стала важче, адже тепер він чітко розумів - якби з ним щось на службі, і його син залишиться один. У новому сезоні події розгортаються через кілька років. Дружина головного героя вийшла з колонії і намагається адаптуватися до вільного життя. Однак її життя вже ніколи не буде колишнім після всього пережитого. А Семенов, тим часом, продовжує ловити злочинців і боротися за справедливість.

Серіал Невський. Чужий серед чужих 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Невський. Чужий серед чужих » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Невський. Чужий серед чужих 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Невський. Чужий серед чужих всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невський. Чужий серед чужих онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Невський. Чужий серед чужих (2018)