Невський 4 всі серії

Мелодрама Невський 4  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серий
Премєра:
25 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив, криминал «Невський 4 »:

Головний герой серіалу – молодий чоловік Павло Семенов. Його життя ніколи не була простою, але завжди справлявся з труднощами і ні за яких обставин не опускав руки. Після того, як він втратив кращого друга, він вирішив знову повернутися на службу, хоч і думав, що з цим покінчено. Він вважав, що не буде такої причини, яка змусить повернутися до колишньої діяльності. Але доля розпорядилася інакше. Чоловік просто не міг залишатися осторонь, і робити вигляд, що його це не турбує. У його житті сталася одна подія, яка змусила його зовсім інакше подивитися на багато речей, дещо для себе переосмислити. Він зайняв посаду начальника УМВС. Він завжди прагнув до того, щоб торжествувала справедливість, дотримувався закон, а місто жив у спокій у світі. Керівник Семенова на службі – непроста людина. Андрій Михайлов не так давно займає цю посаду.

Але незважаючи на це, він докладає величезних зусиль, щоб навести порядок. І починає він саме з відділу. Він упевнений, що абсолютно кожен працівник правоохоронних органів повинен бути чесним, організований і відповідальним. Неможливо навести лад в місті, якщо поліція не відноситься до своєї роботи сумлінно. Він і сам завжди працює на результат, тому того ж самого вимагає від своїх співробітників. Працювати з такою людиною, природно, не просто. Особливо якщо взяти до уваги, що у самого Михайлова не так багато досвіду в деяких справах. Багато співробітники дивуються від його методів, особливо коли ті не мають ніяких практичних обґрунтувань. Семенов повернувся на службу не просто так. У нього є певні цілі, і він хоче їх досягти. Бувають ситуації, коли навіть закон не може зупинити злочинців. Деяким зловмисникам вдається обійти закон стороною.

І серед співробітників правоохоронних органів є такі, хто готовий переступити межу дозволеного, якщо мова йде про затримання злочинця. І Семенов був не винятком. Він вважав, що в боротьбі зі злочинністю часом слід діяти рішуче і зловживаючи повноваженнями. Павлу вдається це приховувати, тому Михайлов про це навіть не здогадується. Хоча він повинен завжди знати, що відбувається в його відділі і як себе ведуть його підлеглі. Ситуація з Семеновим – це його велике упущення. Але головному героєві це тільки на руку. Чоловік не розуміє, що його дії переступають всі кордони. Він навіть не усвідомлює, що його методи стають жорстокими і не правомірними. У спробах піймати злочинців він і сам стає злочинцем. Як складеться його подальша доля? Чи повинен він понести покарання за те, що занадто ідейно ставиться до своєї роботи і працює на результат будь-якими способами?

Серіал Невський 4 1- 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серий

Дивитися серіал «Невський 4 » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Невський 4 30 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Невський 4 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невський 4 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Невський 4 (2020)