Невський всі серії

Серіал детектив «Невський »:

Нехай багатосерійна стрічка з красивою назвою «Невський» не обманює вас, адже серіал оповідає аж ніяк не про романтичній драмі однієї з петербурзьких парочок, як у пісні групи Сплін, а про важких «ментовських» будні. Головний герой нової детективної історії від кінокомпанії «Триикса медіа», яка подарувала такі бойовики, як «Втікачі», «Бірюк» і «Братство десанту», капітан поліції Павло Семенов (Антон Васильєв «Матусі», «Сьома руна», «Чужий серед своїх»). Примітно, що за всю довгу роботу в поліції Санкт-Петербурга він не раз брав участь у командній роботі, найчастіше, не по своїй волі, а за дорученням начальства. Але, тим не менш, так і не зміг звик до того, що біля нього є напарник і вони повинні злагоджено працювати на благо спільної справи.

Ні, герою набагато краще одному. Нехай в цьому і є свої мінуси, наприклад, нікому прикрити спину в перестрілці, або ніхто не «відмажеться» перед начальством, зате завжди відповідаєш за все сам, не обтяжуючи інших. Звичайний день з життя Семенова виглядає наступним чином: рано вранці він прокидається, йде в ділянку і просиджує там допізна. Так, робота для головного героя означає багато чого, він не просто виконує свої обов'язки бо пов'язаний контрактом або йому дуже потрібні гроші, або тому що так сказав начальник, він відчуває, що бути слідчим – його покликання. Відповідно, готовий виконати свої роботу найкращим чином, адже, часом, на кону стоять життя людей. Семенов по-справжньому любить своє місто, тому піде на будь-які жертви, що б захистити його.

Наприклад, увірватися в наркопритон в ім'я чергового затримання, в якому крім нешкідливих обколотых наркоманів можна зустріти і до зубів озброєних дилерів і членів найжорстокіших злочинних угруповань Санкт-Петербурга. Або ж ні слова не сказавши підійти до п'яним б'ються і розборонити їх. На жаль, це не завжди на користь Семенову, адже потрібно спочатку думати, а потім робити, а герой, чомусь, завжди віддає перевагу зворотний порядок! Але, у хлопця є ряд вагомих причин, що виправдовують його філософію життя. По-перше, якщо він буде довго думати, то, врешті-решт, нічого не вирішить або ж ні на що не зважитися, до того ж, коли він при виконанні і перебувати на якому-небудь затримання, то його можуть просто вбити. Судячи по стилю життя, герой одинак, але на ділі у Семенова є сім'я, любляча дружина і маленький син Сашко. Одного разу, його необережність призводить до того, що його родина виявляється на прицілі у одного великого кримінального авторитета, а в ділянці Семенов не отримає ніякої підтримки... Герой, звичайно, звик вибиратися навіть із самих складних ситуацій, але вийти на цей раз?

Серіал Невський 1- 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серий

Дивитися серіал «Невський » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Невський 30 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Невський всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невський онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Невський (2015)